Misiunea noastră

Financial Pill este un grup de tineri inovatori și cu aspirații inalte care doresc să lanseze în România cel mai mare program de educație financiară și dezvoltare personală din țară.

România este pe ultimul loc la nivel de Europa în ceea ce privește educația financiară. Mai mult de o treime dintre români cred că nu sunt pricepuţi să-şi gestioneze banii. Numărul românilor care se simt bine informaţi în ceea ce priveşte educaţia financiară creşte de la an la an, chiar dacă în procente mici

Dezvoltarea personală este un instrument prin care se guvernează cetăţenii în capitalismul avansat. Principalul indemn ”Tu eşti cea mai importantă persoană din viaţa ta!” este interpretat prin ”Tu eşti singura persoană responsabilă de viaţa ta”. Dezvoltarea personală oferă instrumente prin care persoanele pot să îşi depăşească problemele şi să îşi atingă scopurile, care sunt construite strict prin propunerea transformării persoanei, de la modificarea relaţiilor sociale, profesionale, la modificarea limbajului, emoţiilor şi gândurilor.

Rolul nostru este de a urca pe câteva trepte societatea românească, în ceea ce privește aceste doua mari aspecte. Este extrem de necesar mai ales pentru tinerii la inceput de drum, să se ofere o serie de informații care să le schimbe mentalitatea și să le ofere un mindset axat pe motivație, succes și un lifestyle bogat.

Finance manager meeting discussing company growth project success financial statistics

Ai vreo intrebare?
Contactează-ne!